Харківські правоохоронці вилучили фальсифіковані тютюнові вироби на суму більше 3 мільйонів гривень

В результаті проведення 8 санкціонованих обшуків за адресами реалізації незаконно виготовленого товару виявлено чималу кількість тютюнових виробів для кальяну та тютюнових виробів електронного нагрівання.

Слідчі дії проводилися у Харкові в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1, 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

16 лютого слідчими слідчого управління ГУНП в Харківській області спільно з оперативниками УСР в Харківській області ДСР НПУ за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури були проведені 8 санкціонованих обшуків за адресами реалізації незаконно виготовлених товарів.

Правоохоронці виявили більше 12 тисяч упаковок тютюну для кальяну, 770 електронних сигарет, 895 ємностей з рідиною для електронних пристроїв для куріння. Також виявлено фінансово-господарську та бухгалтерську документацію, мобільні телефони, жорсткі диски, готівку у сумі майже 70 тисяч гривень.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Національна поліція України

Нагадаємо, раніше поліцейські Буковини вилучили фальсифікований алкоголь та тютюнові вироби на загальну суму 1,3 мільйона гривень.