Буковинські поліцейські вилучили 10 тисяч пачок сигарет невідомого походження у жительки Вижниччини

Вартість вилучених тютюнових виробів за цінами «чорного» ринку становить понад півмільйона гривень. За фактом викритого правопорушення співробітники Вижницького районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження.

Учора 11 січня під час здійснення оперативно-профілактичних заходів з протидії незаконному обігу підакцизних товарів правоохоронці задокументували протиправні дії буковинки. Поліцейські Вижниччини спільно з працівниками СБУ та прикордонниками виявили у господарстві жительки селища Берегомет 20 картонних коробок тютюнових виробів з логотипами різних виробників, без марок акцизного податку України.

Правоохоронці вилучили у порушниці виявлені тютюнові вироби та звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на товар. Відомості про задокументоване правопорушення слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Вижницька окружна прокуратура.

Національна поліція України

Нагадаємо, раніше на Луганщині поліцейські та прикордонники виявили вантажівку з контрабандним товаром на 6,6 мільйона гривень.